ΣΥΝΔΕΣΗ
Όνομα Χρήστη:
Συνθηματικό:

Συλλογή

Φταίνε οι φωνές μας που δεν έγιναν κραυγές
Συλλογή του www.rock-elliniko.gr


Αναζήτηση


LiveRadio


Σύνδεσμοι

www.anexartisi.gr
www.seidis.blogspot.com
www.antelmamusic.com
radiomusicrock.blogspot.com
www.giusurum.blogspot.com
www.fuzzradio.gr
www.southernrock.gr
www.rockandroll.gr
www.trackers.gr
rocknrolltown.blogspot.com
www.rockguide.gr
www.Rockway.gr
www.PSYCHO.fm
www.vlepo.org
www.publicstage.gr
www.crashradio.gr

Online

16 επισκέπτες

The PMP Room

Mass Room Music Factory

Live Studio


Ομίχλη

Βιογραφικό
Το μυαλό μας γυρνάει πίσω στο 1995. Όλα μοιάζουν τόσο διαφορετικά σήμερα. Χάθηκαν οι καταλήψεις, τα στέκια αλλά και όλη η σκηνή μοιάζει να παρακμάζει κλεισμένη μέσα σε διαχωρισμούς, προκαταλήψεις και φασαρίες. Που είναι η πλατεία Ναυαρίνου; Οι ξέφρενες μέρες όλα μοιάζουν πλέον αναμνήσεις…

Η πρώτη ανεπίσημη κυκλοφορία της μπάντας σε μορφή Demo είναι το 1996 με τον τίτλο «Αντίθεση». Ακολουθεί μία ακόμα Split κασέτα με τους «Καρκίνωμα» το 1998 με τίτλο «Εγκλωβισμένοι στην μιζέρια». Εκεί ξεκίνησαν οι πρώτες Live εμφανίσεις, ενώ η πρώτη εμφάνιση στην Θεσσαλονίκη έγινε το 2000 στο Φυσικομαθηματικό σε μια επεισοδιακή συναυλία. Ακολούθησαν ατελείωτες συναυλίες σε όλη την Ελλάδα μέχρι την πρώτη επίσημη κυκλοφορία μας το 2001 με τίτλο «Η δική μας καθημερινότητα»…. Εκεί μετά από αρκετές αποχωρήσεις μελών, βρήκαμε την τελική σύνθεση της μπάντας παίζοντας μαζί για αρκετά χρόνια. Η σύνθεση ήταν Λευτέρης (φωνή) – Αγγελική (φωνή) – Ανδρέας (μπάσο) – Γιώργος (κιθάρα) – Μίχος (τύμπανα).

Στην συνέχεια για δικούς της λόγους έφυγε η Αγγελική και ο Γιώργος και στην θέση τους ήρθε ο Δημήτρης στα φωνητικά και ο Μπάμπης στην κιθάρα. Μαζί κυκλοφορήσαμε το 2003 σε μορφή 7’’ το «Αιώνια ζωντανοί». Ακολούθησαν πάλι διάφορα Live αυτή τη φορά και σε μαγαζιά. Μέχρι τότε η άποψη της μπάντας ήταν να απέχουμε από αυτά, παίζοντας μόνο σε αυτό διαχειριζόμενους χώρους. Αλλά το κόμπλεξ ορισμένων μας οδήγησε να αναθεωρήσουμε διάφορες απόψεις που είχαμε σαν μπάντα και σαν άτομα… Συμμετείχαμε σε διάφορες συλλογές από ανεξάρτητες κυκλοφορίες ως που φτάσαμε στο 2007 κυκλοφορώντας σε μορφή βινυλίου το “Friends For Ever… Punx For Life”. Ακολουθούν 2 ευρωπαϊκά tour σε Ολλανδία – Γερμανία – Σλοβακία – Τσεχία κλπ όπου πέρα από πολύ έντονες στιγμές που ζήσαμε έφερε σαν αποτέλεσμα να μας ακούσουν και εκτός συνόρων αρκετά άτομα. Έτσι φτάνει το 2009 η πρόταση για επανέκδοση της τελευταίας μας κυκλοφορίας (με διαφορετικό εξώφυλλο και attitude) σε Ευρώπη και Αμερική μέσω της “Joe Pogo Records”. Έτσι λοιπόν το 2009 κυκλοφορεί ξανά το “Friends For Ever…Punx For Life” σε 1000 κόπιες.

Ακολουθεί η αποχώρηση του Δημήτρη και του Ανδρέα και μετά από κάποιες αλλαγές φτάνουμε στην σημερινή σύνθεση: Λευτέρης (φωνή) – Μπάμπης (κιθάρα) – Άρης (κιθάρα)- Άλεξ (μπάσο) –Μίχος (τύμπανα).

Εν έτη 2011 έχουμε ξεκινήσει την ηχογράφηση του καινούριου μας δίσκου που θα κυκλοφορήσει πάλι απ’ τήν Joe Pogo Records…

15 σχεδόν χρόνια μετά, με λάθη αλλά και με ειλικρινή στάση απέναντι σε αυτά που νοιώθαμε και νοιώθουμε ότι μας εκφράζουν… Ελπίζουμε να είμαστε εδώ άλλα τόσα.

Τα μέλη του συγκροτήματος είναι:
Λευτέρης - Φωνητικά
Μπάμπης - Κιθάρα
Άρης - Κιθάρα
Άλεξ - Μπάσο
Μίχος - Τύμπανα

Από το γκρουπ έχουν περάσει και οι:
Αγγελική - Φωνητικά
Ανδρέας - Μπάσο
Γιώργος - Κιθάρα
Δημήτρης - Φωνητικά
Μπάμπης - Κιθάρα


α/α Τίτλος Ημερομηνία *


Φωτογραφίες
Ομίχλη Ομίχλη Ομίχλη Ομίχλη
Επίσημο Site: http://www.omixlh.gr
Ημερομηνία Καταχώρησης: 04/03/11
Συνολικές Εμφανίσεις: 5242

Προσθήκη Σχολίου
Τελευταία Σχόλια
- gv53 (??? ????? ??????? ?????????? ??? ?????? ??? ??????? ??? ... 08/03/21 Προβολή
- Riuytrw (?????? ??????? ???????????) 17/09/20 Προβολή
- Riuytrw (??????? ??????????? ??????) 17/09/20 Προβολή
- Zuul The Monster (???? ???? ??? ???????? ??? ??????????, ??? ?... 06/06/20 Προβολή
- ????????? OLD SCHOOL (?? 4 ??????? ??? ??????? ) 01/08/18 Προβολή
Τελευταίες Προσθήκες
- Blog Δύο νέα e-book με έμμετρους στίχους, για τους τολμηρούς που θέλουν να μελοποιήσουν... 29/08/14 Προβολή
- Βίντεο Δημοκρατία 14/04/13 Προβολή
- Βίντεο Εμένα Οι Φίλοι Μου 11/02/13 Προβολή
- Βίντεο Θα Πάρω Φόρα (Κιτρινα Ποδήλατα) 10/02/13 Προβολή
- Βίντεο Το Τρένο 09/02/13 Προβολή